top of page

Volvat i Bergen velger lasere fra Skintech


Volvat i Bergen valgte Skintech som samarbeidspartner da de jaktet på nye lasere. Det var ikke uten grunn.

- Vi gjorde grundig research før vi valgte leverandør. Vi har hatt mye trøbbel med tidligere leverandører, og ønsket å få en partner som har effektive lasere samtidig som selskapet innfrir i forhold til oppfølging og vedlikehold.Vi er særdeles godt fornøyde med Skintech og er glade for at vi valgte dem.

Det sier leder Åse Sørbrøden og kosmetisk sykepleier Mia Mari Nøkling hos Volvat Medisinske Senter i Laguneparken i Bergen.

De startet med laserne Harmony PRO og Soprano ICE fra Skintech i 2017 og får ikke fullrost effekten begge har.

Hårfjerning med Soprano ICE

Hårfjerningslaseren Soprano ICE benyttes på kunder - og ansatte – til stor tilfredshet.

- Jeg har til og med behandlet meg selv. Både fordi jeg ville teste og bli kjent med den, men selvsagt også fordi jeg ville bli kvitt hår. Den er helt unik og virker på alle typer hår. Jeg synes det er lett å selge hårfjerningsbehandlinger etter at vi fikk den i hus, sier Mia Mari.

Behandler mange menn Mia Mari behandler mange menn. Enkelte dager er halvparten av hårfjerningskundene menn.

- I starten ble jeg overrasket over at så mange menn velger hårfjerning. Det flere av dem sier, er at det er enklere å gå til Volvat for å fjerne hår, enn å gå til en klinikk som primært satser på kvinner.

Fleksible med Harmony PRO

Mia Mari er også superfornøyd med Harmony PRO. Volvat har investert i en rekke ulike behandlingshoder som kan benyttes sammen med Harmony PRO. Det betyr at de tilbyr flere ulike behandlinger, med en og samme laser.

- Harmony PRO er helt unik. Jeg kan enkelt behandle for ulike utfordringer som akne, arr og rosacea uten at det krever annet enn at jeg bytter hode.

Clear Lift Harmony PRO har også Clear Lift – et hode som gir ansiktsløft uten kirurgi. Flere og flere ønsker behandlinger med opp-strammende effekt, uten at de må opereres.

Clear Lift jobber i dybden i huden og du vil føle at huden blir strammere etter kun én behandling. Clear Lift benyttes i ansiktet, på halsen og på brystet.

Oxygenetix Foundation

Volvat Medisinske senter er også en av flere klinikker som velger Oxygenetix Foundation både til bruk etter behandlinger og for å selge i klinikken.

- Vi – og kundene – er over oss av begeistring for Oxygenetix Foundation. Det er en helt unik foundation – ja, det er vanskelig å finne ord på hvor bra den er. Og den selger nærmest seg selv. Jeg solgte faktisk en før vi fikk dem, sier Mia Mari.

VISIA Hudanalyse Volvat Medisinske senter har også VISIA Hudanalyse – et apparat som gir en omfattende hudanalyse og som viser hvilke hudplager og utfordringer nettopp du har.

I tillegg benyttes VISIA hudanalyse til å måle effekten av eventuelle behandlinger.

Ønsker du å lese mer om Volvat Medisinske senter? Følg lenken her.

Derfor valgte Volvat Medisinske Senter Skintech

  • Ønsket lasere som har effekt

  • Ønsket en norsk forhandler som gir god oppfølging og som tilbyr vedlikehold

  • Ønsket produkter som kan benyttes i forbindelse med behandlinger

Comments


Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page