SOPRANO 

hårfjerningslaser

Soprano ICE fra Alma Lasers kommer i flere utgaver - her er den nyeste utgaven:  Soprano Titanium

Soprano ICE fjerner hår trygt på alle hudtyper og hudfarger. Behandlingen er rask og med minimalt ubehag.

Soprano ICE diodelaser – utviklet av Alma Lasers - anses som en av verdens beste og raskeste lasere for hårfjerning.

Alma Lasers har utviklet lasere til bruk i medisinsk estetiske klinikker helt siden 1999 – og har i dag kontorer i USA, Europa og Asia - Skintech er distributør i Norge og har levert lasere til en rekke av landets ledende klinikker og sykehus.

Soprano ICE brukes til å fjerne hår i armhuler, legger, ansikt, rygg og bikinilinjen - ja egentlig over hele kroppen. Og hvis du sliter med inngrodde hår og betennelser, vil du har stor nytte av hårfjerning!

Fjerning av hår med laser er den mest effektive og populære metoden for permanent hårreduksjon.

Ved å benytte tre ulike bølgelengder samtidig (Diode 810nm, Alexandrite 755nm og Nd:yYAG 1064nm) jobber laseren i flere dybder samtidig, uten å gå utover laserens evne til å behandle tilnærmet smertefritt.

Den nyeste Soprano Titanium har også et enda kraftigere kjølesystem slik at den kan levere mer energi til et større behandlingsfelt for kropp!

Nå kan du behandle på kropp med 4 cm2 spot størrelse. Med det betyr det at man får kortere behandlingstid - ca 5 minutter på behandling av en rygg og ca 30-45 minutter tar det å behandle en hel kropp! 

Ca 6-12 behandlinger

Du trenger normalt ikke mer enn ca 6-12 behandlinger på kropp for å bli kvitt sjenerende hårvekst. Vi anbefaler oppfølgingsbehandling ved behov.

Laseren egner seg for alle hudtyper og hudfarger, og du kan behandles uansett årstid. Selve behandlingen oppleves ikke som smertefull.

Velg erfarne behandlere

​Når du ønsker å fjerne hår permanent (lasere er av FDA i USA godkjent for permanent hårreduksjon), anbefaler vi at du velger erfarne behandlere.

Alle som utfører behandlinger med våre lasere, har gjennomgått omfattende opplæring og bruker laserne aktivt for at du skal få en så god behandling som mulig.

Om laseren

Soprano diodelaser kan brukes på alle hudtyper og hudfarger. Behandlingen oppleves som tilnærmet smertefri. Laseren behandler store områder raskt hver gang, og er blant de mest skånsomme og trygge når det gjelder pigmentforandringer eller andre komplikasjoner som kan komme etter laserbehandling.

Diodelaser behandling for permanent reduksjon av sjenerende hårvekst ble godkjent av amerikanske helsemyndigheter (FDA) i 1997.

Studier har vist at resultatene er formidable. De fleste opplever opptil 90 prosent hårreduksjon. 

Om Alma Lasers

Alma Lasers er et globalt selskap som har utviklet lasere siden starten I 1999.

 

Du finner mer om selskapet på deres hjemmesider www.almalasers.com

Ja, takk jeg vil vite mer om hvordan jeg blir forhandler

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon