Dermalux LED fototerapi

LED fototerapi har mange kliniske studier som beviser hvordan ulike bølgelengder har en hudfornyende, anti-inflammatorisk og helende effekt på huden.

Dette er en behandlingsform som passer for alle hudtyper, er en «no hands» behandling, smertefri og behandlingene kan utføres hele året.

UV-lys er skadelig, men kontrollerte nivåer av blått, rødt og nær infrarødt er fordelaktige for huden vår. 

LED-fototerapi retter gunstige bølgelengder inn i hudens dypeste lag. Lyset gir cellene energi og stimulerer hudens metabolske prosesser. Konsentrert lys aktiverer celler og stimulerer hudens naturlige foryngelsesprosesser. Hudceller som er aktivert fungerer bedre og kan regenerere opptil 200% raskere. 

 

Dermalux blått lys 415nm: Denne bølgelengden ødelegger bakterien P.Acne og har samtidig en kraftig antibakteriell egenskap. Det blå lyset er samtidig med å redusere talgproduksjonen. Den har også en antiinflammatorisk effekt og forbedrer hudkvaliteten uten irritasjon.

 

Dermalux rødt lys 633nm: Hudforyngende rødt lys akselererer cellefornyelsen, øker kollagen og elastinsyntesen, øker fuktighetsbalansen og gir en glattere og fastere hud.

Mikrosirkulasjon og lymfesystemet blir også stimulert, og huden kvitter seg raskere med avfallsstoffer.

 

Dermalux nær infrarødt lys 830nm: Denne bølgelengden blir absorbert dypest i huden. Infrarødt lys reparerer, og gir avanserte foryngelsesfordeler, beroliger rødhet/rosacea, akne, irritasjon/inflammasjon og reduserer pigmentering. Den har samtidig en kraftig antiinflammatorisk effekt.

 

Indikasjoner for LED fototerapi:

  • Anti age – fine linjer og gir en jevnere hudtone

  • Akne og porer

  • Hyperpigmentering

  • Rosacea, rød og irritert hud

  • Dehydrert og ujevn hudtone

  • Inflammatoriske hudtilstander

  • Raskere restitusjonstid og smertelindrende effekt

  • Avslapning og velvære (happy light)

NYHET! DERMALUX FLEX MD 

ET AV DE MEST AVANSERTE BÆRBARE LED-SYSTEM I VERDEN!

Dermalux Flex er et profesjonelt LED-fototerapiapparat med egenutviklet LED-teknologi og Dermalux-garantien for kvalitet og effektivitet.

 

Klinisk bevist blått lys 415nm, rødt lys 633nm og nær infrarødt lys 830nm levert via LED-lysdioder, sikrer målrettet lyslevering i huden. Bølgelengdene kan velges som individuelle behandlinger eller flere bølgelengdebehandlinger samtidig!

 

Den fleksible LED-kalesjen er festet i en baseenhet for påføring i ansiktet og kan fjernes og plasseres flatt for behandling av kroppen.

NYHET! TRI-WAVE MD: 

MULIGENS DET MEKTIGSTE LED-FOTERAPI SYSTEMET I VERDEN!

Vi presenterer Dermalux Tri-Wave MD; et banebrytende medisinsk utstyr drevet av egenutviklet LED-teknologi for de mest avanserte fototerapeutiske og fotodynamiske behandlingene (PDT) i det globale medisinske estetiske markedet.

 

Tri-Wave MD leverer klinisk bevist blått lys 415nm, rødt lys 633nm og nær infrarødt lys 830nm, bølgelengder med en forsterket optisk kraft med beviste frittstående resultater. Velg individuelle, samtidige eller sekvensielle bølgelengdebehandlinger for å fremme maksimal celleaktivering.

Finn klinikk nær deg

Ja, takk jeg vil vite mer om hvordan jeg blir forhandler

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon