top of page

Endelig er den her! Den nye Soprano Titanium!


Da er den første Soprano Titanium kommet til Norge! Den aller første laseren er levert og installert på «Le Skin» på Slependen i Oslo.

Siri Rød Holmboe og Line Enge Elgmork gleder seg til å ta i mot kunder til hårfjerning med den nye laseren!

«Vi gleder oss veldig til å kunne tilby våre kunder behandlinger med en av Norges raskeste og mest effektive hårfjerningslasere» sier Siri Rød Holmboe, som eier og driver Le Skin på Slependen.

Raskere og mer effektiv

Soprano Titanium diodelaser – utviklet av Alma Lasers - anses som en av verdens beste og raskeste lasere for hårfjerning!

Hårfjerningslaseren kombinerer tre laserbølgelengder, samtidig: Diode, Alexandrite og Nd:Yag, noe som fører til at du får en meget effektiv og trygg behandling, på alle hudtyper og hudfarger. Det vil også si at laseren jobber i flere dybder i huden samtidig.

«Fra å bruke ca 2 timer på å behandle en hel kropp, er nå tiden redusert til kun 30 minutter! Det passer perfekt for dagens kunder som alltid er på farten og har dårlig tid. Og vi som behandlere få tid til å ta imot, og behandle, enda flere kunder!» forteller Holmboe.

8 behandlinger

Du trenger normalt ikke mer enn omtrent 8 behandlinger for å bli kvitt sjenerende hårvekst.

Vi anbefaler oppfølgingsbehandling ved behov.

Fjerning av hår med laser er den mest effektive og populære metoden for permanent hårreduksjon.

Kan brukes av alle

Soprano Titanium diodelaser kan brukes på alle hudtyper, hudfarger og solbrun hud!

Behandlingen oppleves som tilnærmet smertefri. Laseren behandler store områder raskt hver gang, og er blant de mest skånsomme og trygge når det gjelder pigmentforandringer, eller andre komplikasjoner som kan komme etter hårlaser behandling.

Diodelaser behandling for permanent reduksjon av sjenerende hårvekst ble godkjent av amerikanske helsemyndigheter (FDA) i 1997.

Vil du vite mer?

Ønsker du mer informasjon om den nye unike Soprano Titanium, kan dere lese mer på Almas egen hjemmeside: https://www.almalasers.com/alma-products/soprano-titanium/ eller kontakt oss på Skintech for en hyggelig laserprat.

Vi snakkes!


Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page