top of page

Alma Lasers  

DermaClear

DermaClear er en kraftig ansiktsbehandling som dyprenser,
fukter og gir næring til huden din - samtidig!  
Bilde1.png

DermaClear renser, exfolierer og fukter huden samtidig.

Den tilfører huden kraftige antioksidanter, som gir en frisk glød!

Finn klinikk nær deg

DermaClear er en neste generasjons hudbehandling som kombinerer grundig rens og exfoliering, som toppes med bruk av nærende serumer.

Den arbeider dypt, men likevel forsiktig, for å rense og gi næring til huden, som gir fantastiske resultater som du umiddelbart vil se og føle.

DermaClear renser, exfolierer og fukter huden i samme behandling, og tilfører den kraftige antioksidanter designet for å gi næring og glød. 

Forskning har vist at miljøgifter, giftstoffer og kjemikalier i luften kan skade huden, mens også den omfattende bruken av sminkeprodukter i "selfie-tiden" som også setter sitt preg på huden.

 

DermaClear er løsningen. Systemets unike 360° roterende spiss og kraftige sugeevne med vakuum muliggjør en dyp renseprosess og ekstraksjon av urenheter fra ansiktet ditt. 

Den arbeider i en fullstendig sirkulær bevegelse, og muliggjør en mye mer effektiv penetrering av fuktighetsgivende serumer og antioksidanter, slik at huden din får den viktige næringen den trenger fra innsiden. Håndstykket er laget av fleksibelt silikonmateriale, applikatoren er myk og fleksibel, og føles behagelig på huden din. 

Resultatene er fantastiske, og du vil øyeblikkelig se og føle deg - frisk og fantastisk!

 

Det er ingen nedetid, ingen ubehag og ingen irritasjon!

 

Hvorfor DermaClear?

  • Den ultimate dyprens og "wow" behandling for huden

  • Klargjør huden, få en dyprens med "drenering" av porene og til slutt: en fuktighetsbehandling og gir en god hydrering av huden din

  • Ingen ubehag eller nedetid

  • Den ideelle hudpleiebehandlingen dyprensbehandlingen, rens av porer og som er perfekt for rutinemessig hudpleie, eller for å få en ekstra glød før spesielle anledninger!

Du kan lese mer om DermaClear på Almas nettsider:

https://www.almalasers.com/alma-products/dermaclear/

ARSH4678.JPG

Ja, takk jeg vil vite mer om hvordan jeg blir forhandler

Takk! Melding er sendt.

bottom of page