Alma Lasers  

DermaClear

Klar for perfekt ren hud? Det er klart du er!
Vel, da har vi en fantastisk løsning for deg! Den kalles DermaClear, og det er en veldig kraftig ansiktsbehandling som dyprenser, fukter og gir næring til ansiktet ditt. 

DermaClear klargjør, renser og fukter huden samtidig, og tilfører den kraftige antioksidanter designet for å rense og gi næring. 

DermaClear er egentlig en neste generasjons hudbehandling som kombinerer grundig rensing og peeling, som toppes med bruk av nærende serumer.

Den arbeider dypt, men likevel forsiktig, for å rense og gi næring til huden din, og tilbyr virkelig fantastiske resultater som du umiddelbart vil se og føle.

DermaClear er en perfekt del av skjønnhetsregimene dine, og også når du vil se spesielt bra ut før en spesiell anledning!

DermaClear klargjør, renser og fukter huden samtidig, og tilfører den kraftige antioksidanter designet for å rense og gi næring. 

Forskning har vist at miljøgifter, giftstoffer og kjemikalier i bymiljøet kan skade huden, mens også den omfattende bruken av sminkeprodukter i selfie-tiden også tetter og elder huden. 

 

DermaClear har løsningen. Systemets unike 360 ​​° roterende spiss og kraftige sugeevne muliggjør en dyp renseprosess og ekstraksjon av urenheter fra ansiktet ditt. 

Den arbeider i en fullstendig sirkulær bevegelse, og muliggjør en mye mer effektiv penetrering av fuktighetsgivende løsninger og antioksidanter, slik at huden din får den viktige næringen den trenger fra innsiden. Håndstyket er laget av fleksibelt silikonmateriale, applikatoren er myk og fleksibel, og føles behagelig på huden din. 

Resultatene er fantastiske, og du vil øyeblikkelig se - og føle deg - frisk og fantastisk!

 

Det er ingen nedetid, ingen ubehag og ingen irritasjon. Huden din vil se så bra ut som den føles, og det vil du også! 

Når du har prøvd DermaClear, vil du tydelig merke forskjellen ... (og ikke bli overrasket om andre mennesker også merker det!)

 

 

Hvorfor DermaClear?

  • Den ultimate dyprens og Glow behandling for huden

  • Klargjør, dyprens og fuktbehandling

  • Ingen ubehag eller nedetid. On-the-Go-behandling

  • Den ideelle hudpleie mot forurensning og giftstoffer, rens av porer og perfekt for rutinemessig bruk eller til spesielle anledninger!

Du kan lese mer om DermaClear på Almas nettsider:

https://www.almalasers.com/alma-products/dermaclear/

Ja, takk jeg vil vite mer om hvordan jeg blir forhandler

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon