top of page

Harmony XL Pro

Denne laseren - Harmony XL PRO - kan brukes til å behandle en rekke ulike hudutfordringer og gjøre hudforbedringer, ved å kombinerer flere unike laser og lysteknologier.

Harmony XL Pro _hp banner.jpg

Harmony XL PRO er en særdeles brukervennlig og allsidig laser.

Harmony XL PRO er et unikt laser platform system, som settes opp og spesialiseres etter ønske fra kunde, med de ulike applikatorer (IPL og lasere) som man ønsker å tilby i sin klinikk.  

Dette for å gi din klinikk en fullverdig estetisk tilbud ved bruk av avansert IPL og laser teknologi.

Harmony XL PRO er et kraftig og allsidig lasersystem, med et bredt spekter av estetiske og medisinske behandlingsprotokoller. 

Med over 65 FDA-godkjente indikasjoner, tilbyr Harmony XL Pro et komplett spekter av teknologier, applikatorer, linser og behandlingsmetoder som fører til fremragende resultater! 

Alma´s Harmony XL Pro har en rekke avanserte applikasjoner som lar deg gi svært effektive, pålitelige og trygge behandlinger for en rekke hudproblemer. Hver applikator og behandling har sin egen sikkerhetsprotokoll, bevist i omfattende kliniske studier. 

Alle områder på kroppen kan behandles, og alle hudtyper. 

 

IPL eller Dye-VL 

Indikasjoner: Vaskulære og pigmenterte lesjoner.

IPL (Intense pulsed light) eller Dye-VL behandlingen reduserer effektivt og skånsomt pigmentflekker, hemangiomer, solskader, teleangiektasier, couperose, diffus rødhet og fødselsmerker. 

IPL/Dye-VL er et bredspektret lys med flere bruksområder som er både effektiv og skånsom. 

Vi arbeider med forskjellige bølgelengder hvor varmen omdannes til spesifikk energi i huden. IPL/Dye-VL laseren fra Alma har et innebygget kjølesystem som bidrar til en effektiv, rask og trygg behandling.

Behandlingen er gir meget gode resultater!

 

LP Nd:YAG 1064nm

Indikasjoner: Vaskulære lesjoner og vener.

LP Nd:YAG laseren, 1064 nm, er en kraftig løsning for å behandle både vaskulære lesjoner og dypere vener. 

Nd:YAG laseren er et instrument som avgir sterke lysglimt. Lyset absorberes i det røde pigmentet i blodkaret, slik at det dannes varme. Varmen gjør at blodet i karet koagulerer, og blodkaret ødelegges.

Samtidig kontakt-kjøleteknologi innlemmet i endestykket, kjøler huden samtidig under behandlingen, og minimerer risikoen for bivirkninger og resulterer i en mer behagelig behandling for pasienter.

 

ClearLift; Q-Switched Nd:YAG 1064nm og 532nm KTP

Indikasjon: Hudfornyelse, hudoppstramming, fine linjer, pigmentering, melasme og Tatoveringsfjerning.

ClearLift, er en smertefri behandling med laser-hudfornyelse. Under behandling benyttes en 1064nm Q-Switched laser-teknologi, som gir kundene raske og komfortable behandlinger. Laseren virker primært i hudlaget 2-3 millimeter under overhuden. Du kan derfor normalt gå rett tilbake på jobb etter behandlingen, uten nedetid. 

ClearLift er en kollagenstimulerende behandling som forbedrer hudens tekstur og tone.
Laseren skiller seg fra tradisjonell fraksellert eller pixellert laser hudfornyelse, fordi den går dypere ned i dermis eller lærhuden, det vil si den delen av huden som gir styrke og elastisitet. Dette betyr at regenereringen eller hudfornyelsen finner sted dypere i huden uten å skade hudens overflate. 

ClearLift avgir korte, men allikevel ekstremt kraftige og presise pulser med laserlys som treffer under hudoverflaten hvor den stimulerer kollagen og samtidig bryter opp uønsket pigmentering.

Med ClearLift håndstykket kan du også fjerne sorte, mørke blå, røde og grønne tatoveringer!
Laseren gjør at blekkpartiklene blir knust opp i mikroskopiske partikler, slik at kroppen selv kan absorbere og skille ut tatoveringsblekket.

 

ClearSkin PRO; Erbium:Glass 1540nm

Indikasjon: Aktiv akne, aknearr, melasme, arr og hudforbedring/oppstramming.

ClearSkin kombinerer en ikke-ablativ laser med samtidig kontaktkjøling og vakuumteknologi for å behandle akne vulgaris. 

Den ikke-ablative Er:Glass 1540 nm-laseren trenger dypt inn i huden og forårsaker termisk skade på talgkjertlene, ødelegger p.akne-bakterien og reduserer talgproduksjonen mens overhuden forblir intakt.

Når det gjelder hudforbedring forårsaker ClearSkin en termisk skade i dermis, noe som setter i gang en reparasjonsprosess rundt de koagulerte kolonnene som laseren lager i dermis, mens overhuden blir intakt. 

Resultatet er nytt dermisvev, synlig yngre og strammere hud.

 

iPixel Erbium:YAG 2940nm

Indikasjon: Hudoppstramming/forbedring, aknearr, arr, strekkmerker, skin tags og keratoser.

Pixel Er: YAG er et svært effektivt fraksjonell ablativ laser, som bruker en bølgelengde på 2940nm. Denne ablative laseren forbedrer generelt hudtonen, hudens elastisitet og tekstur, og jevner ut overfladisk pigmentering og reduserer porestørrelsen. 

Den fraksjonerte Erbium:YAG laseren på Harmony XL Pro plattformen er ablativ, det vil si at den varmer opp vannet i det ytterste hudlaget, som fører til at huden blir nær skorpebelagt, rød og stram. Huden kommer deretter til å flasse bort, og fornye seg, innen ca 5-7 dager.

Dette gjør at de ablative laserne svært effektive og resulterer i betydelige kosmetiske forbedringer!

Samtidig som Erbium:YAG laseren behandler det ytterste hudlaget, får du også effekt i dermis, fordi laseren stimulerer til økt produksjon av kollagen og elastin.

Det betyr at du samtidig vil få en hudoppstrammende og hudforyngende effekt!

iPixel Erbium:Yag har også en tipp som er kun gir en thermal/oppvarmende og kolagenstimulerende effekt. Denne gir umiddelbare resultater, uten nedetid.

 

Speed AFT

Indikasjon: IPL Hårfjerning

Alma´s Super Hair Removal (SHR) -metode fungerer ved gradvis å varme opp melaninet i hårsekkene som ligger i dermis, til en temperatur som effektivt skader og ødelegger hårsekkene og forhindrer gjenvekst, samtidig som du unngår skader på det omkringliggende vevet. 

Det er samtidig kjøling i håndstykket, som effektivt kjøler ned epidermis, og gjør behandlingen nær smertefri.

 

NIR

Indikasjon: Hudoppstramming

For ansikt og kroppsbehandliger.

NIR(nær infrarød) applikatoren bruker en kraftig lyskilde i det nær infrarøde spekteret for å oppnå en sikker og effektiv dermal oppvarming, som gir en ungdommelig glød til huden. 

Den behagelige behandlingen øker den dermale temperaturen til ca 40 grader, genererer termisk skade på vevet som trekker sammen eksisterende fibre, stimulerer dannelsen av nytt kollagen og forbedrer dens kvalitet og tykkelse.

 

Du kan lese mer om Harmony XL PRO på Alma Lasers egne hjemmesider ved å klikke HER.

Skintech Harmony PRO 2.jpg
Dye-VL_edited.jpg
LP-NdYAG-1064nm.jpg
ClearLift.jpg
ClearSkin.jpg
Pixel-ErYAG-2940.jpg
SPEED-AFT.jpg
NIR-Face.jpg

Finn klinikk nær deg

Ja, takk jeg vil vite mer om hvordan jeg blir forhandler

Takk! Melding er sendt.

bottom of page