top of page

Alma Hybrid

020_social_media4_FB.jpg

Den første og eneste laseren i sitt slag som samler tre kraftige energier:

Co2 (10600nm), (1570nm) og Impact ultralyd for innslusing av serum. Dette er en unik kombinasjon som gir enestående resultater, med betydelig redusert nedetid!

 

Alma Hybrid tilbyr ubegrensede muligheter og optimal kontroll som går langt utover standard fraksjonellaser, og lar deg bestemme alle aspekter av behandlingen - for et helt nytt, aldri før sett konsept innen hudforyngelse og arrbehandling.

Designet for et bredt spekter av ablative, ikke-ablative og termiske behandlinger, kombinerer Alma Hybrid kraften til tre kjerneenergier, og skaper en unik synergistisk effekt.

Sikker, presis og allsidig, Hybrid gir deg fordelen med både CO2- og 1570nm-laser i en applikator, slik at du kan tilpasse program for hudablasjon og ikke-ablasjon i et mønster med de nøyaktige proporsjonene som kreves for å møte de unike behandlingsbehovene til hver eneste pasient.

 

Med begge laserbølgelengdene som har sin egen optimale effekt på huden, side om side, er behandlinger svært effektive, egner seg for mørkere hudtyper og med lav ablasjonstetthet som minimerer nedetid.

Ler mer om Alma Hybrid: HER

Eller KONTAKT OSS for mer informasjon!

Finn klinikk nær deg

bottom of page