top of page

Oxygenetix Foundation - Experience the difference!Det er 3 grunner til at du både kan, og bør bruke Oxygenetix Foundation hver dag:


1. Luft forurensing

Det er mengder av forurensninger som treffer huden din hver dag. Det er ikke sikkert du kan se disse bittesmå partiklene, men de er der. Og de kan skape problemer.


Luften som omgir oss er full av partikler fra bilutslipp, byggeplasser, fabrikker, kraftverk, branner og vindblåst støv, spesielt hvis du bor i en tett befolket by. Hjemmet ditt er til og med fullt av svevestøv som du ikke kan se.


Luftforurensning trenger inn i huden og hårsekkene, noe som kan øke forekomsten av betennelser i huden. Det kan skape pigmenteringer, irritasjoner og hudlidelser som eksem.

Å få riktig luftfiltrering i hjemmet hjelper definitivt, men du trenger mer for å beskytte hudens skjøre barriere.


Bruk Oxygenetix Foundation for et "andre hudlag", som en ekstra beskyttelsesbarriere. Mens du tillater huden din å puste med den ikke-komedogene formelen, holder Oxygenetix Foundations skadelige partikler borte fra den delikate huden din.


2. Unngå solskader

Den viktigste årsaken til for tidlig aldring og rynker, er å forsømme å bruke solbeskyttelse. UVA- og UVB-stråler fra solen skader huden din, dypt.


UVA-stråler trenger inn i hudlagene våre dypere enn UVB-stråler. Når det gjelder solskader i huden fra UVA-stråling, kan det oppstå rynker, pigmentflekker og sette i gang tidligere aldringsprosess av huden.

UVB-stråler trenger inn i overhuden, det øverste laget av huden. Disse strålene er den viktigste årsaken til rødhet i huden og solbrenthet.


For å unngå misfarging av huden og beskytte deg mot solskader og tidlig aldring, bruk Oxygenetix Foundation hver dag. Både Oxygenating Foundation og Acne Control Foundation inneholder et sikkert og effektivt fysisk solfilter med SPF 25 for daglig bruk..
3. Puster på huden, tetter ikke porene

Noen typer sminke kan tette porene dine og gi grobunn for bakterievekst. Hvis du noen gang har opplevd å få uren hud og kviser etter en lang dag med sminke, vet du hva vi mener.


Dette er forskjellen på Oxygenetix, og annen sminke.

Med patentert Ceravitae®, et pro-oksygenkompleks, fremmer Oxygenetix Foundations cellulær fornyelse i et raskt tempo. Huden din kvitter seg raskere med døde hudceller, og da kan helt nye ungdommelige celler komme til overflaten. Dette får deg til å se friskere og mer glødende ut - som om du nettopp har hatt en ansiktsbehandling.


Formelen jobber også hardt mot frie radikaler som gjør at huden din eldes. Med en aloe vera base full av antioksidanter og pro-helbredende ingredienser, forbedrer Oxygenetix hudkvaliteten din når du bruker den.Med disse revolusjonerende fundamentene tar Oxygenetix daglig vare på huden din.

Føl forskjellen når du bruker Oxygenetix! Og ja, det er faktisk bedre å bruke Oxygenetix daglig, enn å gå uten sminke!

Oxygenetix beskytter deg og din hud!God sommer, og bruk Oxygenetix med god samvittighet :)
תגובות


Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page