top of page

Harmony XL Pro - Erbium:YAG laser for hudoppstramming og aknearr!

Hva kan laserbehandling gjøre for huden din?

Harmony XL Pro platformen fra Alma Lasers byr på ulike behandlingsformer og metoder!

Når vi eldes, endres tonen og strukturen i huden vår. Det begynner å vises fine linjer rundt øynene og munnen vår, så vel som rynken i pannen. På toppen av det kan det oppstå aldersflekker og solflekker, noe som får hudens tekstur til å virke grov og ujevn.


Fraksjonert Erbium:YAG laser og fraksjonert CO2 laser (Alma´s Pixel CO2), er av de kraftigste og mest effektive lasertypene vi har for forbedring av rynker, hudfornyelse, porestørrelse og behandling av aknearr.

Behandlinger av hudoverflater er trygge, effektive og passer for alle hudtyper.

Kundens nedetid varierer, ettersom hver av våre fraksjonerte lasere har forskjellige termiske effekter og ablasjonsevner.

Pasienter kan velge en lett behandling med kortere restitusjonstid, eller å ha en sterkere behandling for å oppnå langvarige anti-age resultater.

Bilde: Viser en kunde som får en hudforbedrende behandling med Erbium:YAG laser fra Alma


Den fraksjonerte Erbium:YAG laseren på Harmony XL Pro plattformen er ablativ, det vil si at den varmer opp vannet i det ytterste hudlaget, som fører til at huden blir nær skorpebelagt, rød og stram. Huden kommer deretter til å flasse bort, og fornye seg, innen ca 1 uke.


Dette gjør at de ablative laserne svært effektive og resulterer i betydelige kosmetiske forbedringer.

Samtidig som Erbium:YAG laseren behandler det ytterste hudlaget, får du også effekt i det midterste hudlaget, fordi laseren stimulerer til økt produksjon av kollagen og elastin.

Det betyr at du samtidig vil få en hudoppstrammende og hudforyngende effekt!Alternativ til deg som ikke kan være hjemme fra jobben:

ClearLift - 4D laser UTEN nedetid

Det finnes selvfølgelig også mildere, men også likevel kraftfulle behandlinger for dere som ikke ønsker så tøff behandling, med lang nedetid.

Harmony XL Pro´s ClearLift, er en smertefri behandling med laser-hudfornyelse. Under behandling benyttes en 1064nm Q-Switched:YAG laser-teknologi, som gir kundene raske og komfortable behandlinger.

Laseren virker primært i hudlaget 2-3 millimeter under overhuden. Du kan derfor normalt gå rett tilbake på jobb etter behandlingen. 


Behandlingen egner seg for alle, uansett alder og hudtype, som har moderate tegn på aldring så som rynker, linjer, solskader og tap av kollagen.
Bilde: Viser en kunde som får en hudforbedrende behandling med ClearLift laser (uten nedetid) fra AlmaØnsker du å vite mer om Harmony XL Pro?


Ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig laserprat!


Comments


Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page