top of page

Plasmage - antialdring i en penn


Plasmage

Ønsker du at aldringstegnene dine kommer senere og blir færre og mindre? Da bør du ta behandling med plasmage.

Denne unike pennen – som er en ikke-kirurgisk behandling – jobber i dybden i huden. Allerede etter én behandling, vil du merke at huden blir strammere; rynkene og linjene blir mindre og du vil føle deg vel.

Ikke kirurgisk behandling

Ikke-kirurgiske inngrep blir mer og mer populært blant annet fordi mange opplever kirurgi som for dramatisk.

I tillegg ønsker flere behandlinger hvor du slipper å ta fri fra jobben i dager – kanskje uker – for å komme deg til hektene igjen.

Plasmapenn

Plasmapenn – eller plasmage - gir huden en reaksjon som gjør at den strammes opp. Pennen kan brukes for å stramme slappe øyelokk, linjer i ansiktet, dobbelthake og linjer rundt munnen.

Under selve behandlingen, vil terapeuten ”skyte” på området du ønsker å behandle. Skuddene gir små sår, som faller av etter 5-7 dager.

Rødhet skjuler du med Oxygenetix Foundation

Du blir litt rød etter behandling. Det er enkelt å skjule med Oxygenetix Foundation – en foundation som har ingredienser som dekker og behandler behandlet hud.

Enkelte opplever også hevelse etter behandling.

Kjøl ned området

For å få kortest mulig nedetid, anbefaler vi at du kjøler ned området som er behandlet. Bruk for eksempel små poser med frosne erter på området resten av dagen eller i dagene etter behandling.

Vi anbefaler også at du kommer til klinikken, hvor du foretar behandling, cirka 45 minutter før behandlingen starter slik at du får tilstrekkelig tid til å bedøve området.

Områder vi behandler med plasmage

  • Øvre og nedre øyelokk

  • Lepper

  • Overskudds på kinnet

  • Hals

Comments


Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page