top of page

Se hvorfor du bør velge Oxygenetix foundation


Er du – som mange – usikker når du skal velge foundation? Oxygenetix Foundation er utvilsomt en du bør teste. Les mer om hvorfor.

En god foundation glatter over hudoverflaten din, og gir deg jevn og god hudtone. Samtidig – hvis du velger rett – bør den gi deg glød.

Oxygenetix Foundation er basert primært på naturlig aloe vera, og gir derfor fuktighet fremfor å tørke ut huden din.

Bruker den på TV

Moteekspert Marianne Jemtegård bruker Oxygenetix Foundation både når hun er på God Morgen Norge på TV2, og til hverdags. I tillegg bruker hun den etter ulike typer ansiktsbehandlinger.

- Oxy er en foundation jeg ble særdeles glad i raskt. Den dekker mine behov, uansett om jeg sminker meg for å være på TV eller være ute i hverdagen. Den er lett å legge, og finnes i så mange fargenyanser, at det bør være enkelt å finne en som passer akkurat din hudtone, sier Marianne.

Les mer på Mariannes blogg her

Utviklet av eksperter

Oxygenetix ble i utgangspunktet utviklet av plastikkirurger, dermatologer og estetiske medisinere fordi de ønsket en sunn og god foundation til bruk etter medisinske behandlinger og peelinger.

Målet var å få en foundation som leget og helet etter tøffe behandlinger, slik at blant annet nedetiden gikk ned.

Oppdaget av Hollywood

Det fikk forskerne og utviklerne til. Samtidig ble Oxygenetix Foundation oppdaget av makeupartister i Hollywood. De forelsket seg i den, blant annet fordi den varer hele dagen.

- Det setter jeg personlig stor pris på. Enkelte av mine dager starter grytidlig, og slutter veldig sent på kvelden. Med Oxygenetix Foundation slipper jeg å sminke meg flere ganger om dagen. Nå er jeg trygg på at sminken holder, sier Marianne.

Kort om Oxygenetix Foundation

  • Inneholder rene ingredienser som Aloe Vera og ekstrakter fra druer

  • Kan brukes rett etter ansiktsbehandlinger

  • Har solfaktor 25 og er vannfast

  • Har positiv effekt på hudproblemer som Rosacea, akne og pigmentflekker

Comments


Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page