top of page

Valgte en forhandler hun stoler på


Rebecca Bergetun

Da Rebecca Bergetun startet Total Body Laser i Bergen i 2011, jaktet hun på en forhandler hun kunne stole på. Valget falt på Skintech.

- Jeg hadde jobbet med laserbehandlinger i flere år, og ønsket lasere av høy kvalitet. Jeg så mulighetene i markedet, og var sikker på at jeg – med de riktige laserne – kunne hjelpe mange med hudproblemer, sier Rebecca.

Skintech – et naturlig valg

Hun hadde vært i kontakt med gründer – og eier av Skintech – Thomas Sakshaug i sin tidligere jobb. Han var et naturlig valg, da hun startet på egen hånd.

- Jeg hadde tro på markedet. Samtidig visste jeg at mange lasere har begrensninger.Laserne til Alama lasers - som Skintech forhandler - gir mulighet til å utføre flere behandlinger med en og samme laser. De er effektive, uten at kunden får lang nedetid, sier Rebecca.

Skintech er tilgjengelig

Hun ønsket samtidig en norsk samarbeidspartner som er tilgjengelig, gir god opplæring og er der også etter at kjøpet er gjennomført.

- Jeg visste at jeg kan stole på Thomas (Sakshaug) og Skintech. Det er helt avgjørende at vi får hjelp, hvis teknikken svikter oss eller vi er usikre. Skintech leverer suverent best i klassen, sier Rebecca.

Har fire lasere

Hun har to Harmony Lasere og to Soprano ICE lasere fra Skintech. I tillegg fører de Dermaceutic hudpleie samt bruker Oxygenetix Foundation på kundene etter behandling.

- Vi har valgt å ha to av hver laser, slik at vi kan kjøre to behandlinger samtidig. Vi er i alt fire behandlere hos Total Body Laser, og har ofte fulle lister. Med to av hver, får vi gjort mer, sier Rebecca.

Oppgraderte laserne

Soprano ICE – og forgjengeren Soprano XLI som hun har oppgradert – er hårfjerningslasere. Takket være de to, har klinikken større kapasitet til å behandle flere kunder samtidig.

Harmony benyttes til en rekke behandlinger i klinikken, og Rebecca har investert i alle hoder som følger med.

Det gjør at de behandler kunder som har solskader, rosacea og rød hud, rynker, linjer og uregelmessig hudoverflate, akne-arr, akne og kviser og vorter og hudutvekster.

Fleksible lasere

I tillegg benytter de Harmony til tatoveringsfjerning og oppstramming av løs hud i ansikt, på hals og bryst.

- Vi er en klinikk som satser primært på laserbehandlinger. I tillegg har vi mange hudbehandlinger. Vi ser at kombinasjonen av gode produkter og gode laserbehandlinger, gir fantastiske resultater for kundene. Det er spennende å jobbe med så gode lasere som Skintech leverer, sier Rebecca.

Vil du vite mer om Total Body Laser, KLIKK HER.

Comments


Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page