top of page

4D laserbehandling trenger ikke være vondt eller gi nedetid


Frykter du at 4D laserbehandling er smertefullt – og at du må være borte fra jobb etter behandlingen? Det trenger du ikke.

- Kunder er lei lang nedetid etter behandlinger. De har rett og slett ikke tid til å være borte fra jobb, sier doktor Jeanette Petersson ved Oslo hud og laserklinikk, avdeling Majorstuen.

«Det som jeg opplever med tanke på hvilke pasienter som ønsker denne behandlingen, er de som ønsker en naturlig hudoppstramming, som ikke ønsker en kunstig anti-age behandling som filler og Botox. Det er også mange ser det som en investering å beholde det de har og samtidig beskytte seg mot aldrende hud som har tapt spenst og begynt å henge» forteller lege Petersson.

Perfekt før julebordet

Nå som julebordsesongen er i full gang, ønsker flere effektive behandlinger som tar kort tid, uten at de trenger å bli røde og flasse etterpå.

Mange ønsker mer glød i huden og en lettere oppstramming, uten at du ser overbehandlet ut.

ClearLift, er en smertefri behandling med laser-hudfornyelse. Under behandling benyttes en 1064nm Q-Switched laser-teknologi, som gir kundene raske og komfortable behandlinger. Laseren virker primært i hudlaget 2-3 millimeter under overhuden. Du kan derfor normalt gå rett tilbake på jobb etter behandlingen.

Ingen smerte og ubehag

«Det føles som en varm massasje, ingen ubehag, ingen smerte – og huden virker glattere, strammere og har mer glød etter behandlingen» – forteller doktor Jeanette Petersson ved Oslo hud og laserklinikk, avdeling Majorstuen.

ClearLift er en kollagenutviklende behandling som forbedrer hudens tekstur og tone.

Laseren skiller seg fra tradisjonell fraksellert eller pixellert laser hudfornyelse fordi den går dypere ned i Dermis eller lærhuden. Det vil si den delen av huden som gir styrke og elastisitet.

Dette betyr at regenereringen eller hudfornyelsen finner sted dypere i huden uten å skade hudens overflate.

Clearlift avgir korte, men allikevel ekstremt kraftige og presise pulser med laserlys som treffer under hudoverflaten hvor det stimulerer kollagen og bryter opp uønsket pigmentering.

«Det beste med behandlingen er at kunden slipper nedetid. De kan gå rett tilbake på jobb uten å få spørsmål fra kolleger om hva de har gjort. De færreste ønsker å foreta behandlinger som synes godt. De fleste ønsker en behandling som gjør at de føler seg bedre, og at det er en anelse forbedring», sier doktor Jeanette Petersson.

Egnet behandling for alle

Behandlingen egner seg for alle, uansett alder og hudtype, som har moderate tegn på aldring så som rynker, linjer, solskader og tap av kollagen.

Flesteparten av de som behandles er i aldersgruppen 40-65 år.

«Jeg syns det er en utrolig bra behandling spesielt for hals. Halsen er ofte et vanskelig område å behandle. Det kan oppstå klumper på halsen fra fillere, fettfjerning kan gi mer slapp hud, samt ikke alle vil svi bort huden med fraksjonert laser eller dypere kjemisk peeling.

Det jeg elsker med behandlingen er at man også kan variere hvor dypt man vil angripe huden, avhengig om hvilket hudlag man ønsker og konsentrere seg om! Man får veldig mye effekt og muligheter med en og samme maskin» forteller dr Petersson.

Dette gjør Clearlift:

  • Jevner ut fine linjer og rynker

  • Reparerer solskadet hud

  • Strammer opp huden

  • Reduserer pigmentflekker

  • Reduserer rødhet

Les mer om ClearLift behandling, og finn en klinikk nær deg. Klikk HER

Comments


Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page