top of page

Heldige modeller på damenes helg - fikk behandling med Oxygenetix Foundation av Marianne Jemtegård


Heldigere går det neppe an å bli! Under Damenes helg på Kviknes Hotel i Balestrand forleden fikk flere lokale modeller makeover med Marianne Jemtegårds favorittprodukt; Oxygenetix Foundation.

Marianne Jemtegård er kanskje mest kjent som en sprudlende og kunnskapsrik mote-ekspert fra God Morgen Norge på TV2.

Marianne er i tillegg ambassadør for Skintech - det norske selskapet som forhandler Oxygenetix Foundation.

Trekkplaster

I disse dager ferdes Marianne land og strand for å være trekkplaster på Damenes Aften rundt i hele landet. Det er ikke uten grunn at landets kvinner valfarter til arrangement der Marianne dukker opp.

Humøret og pågangsmotet til den populære og profilerte mote-eksperten til TV2, smitter av på de fleste. I tillegg kan Marianne skilte med gode kunnskaper både om mote og sminke.

Topptung damenes kveld

I Balestrand arrangerte hun damenes kveld sammen med Abby Boutique på Kviknes hotel. Med seg hadde Marianne også Eli Kari Gjengedal og Finn Schjøll - eller blomster-Finn - begge også godt kjent fra God Morgen Norge.

På toppen av det hele var den svenske kjendisfrisøren Johan Hellstrøm fra Bjørn Axén med på laget.

Elsker Oxygenetix Foundation

- Jeg elsker hvordan denne foundationen dekker over rødheter og små ujevnheter i huden, samtidig som den er lett nok til å kunne brukes hver eneste dag. Den gode fuktbalansen og tilførselen av oksygen gir masse glød uten at du kjenner deg "sminket" og stiv, og jeg digger at den er like fin på voksen som ung hud, forteller Jemtegård.

Marianne har selv brukt Oxygenetix Foundation siden tidlig i vinter.

Comments


Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page