top of page

Aleris jaktet på de beste laserne


Aleris i Bergen ville ha de beste laserne. Derfor valgte de Alma Lasere levert av Skintech.

- Vi ville ha en seriøs leverandør som gir god og grundig opplæring samt er minst like god på oppfølging. I bransjen hadde Thomas hos Skintech et særdeles godt rykte. Vi kan bekrefte at ryktene stemmer. Thomas er tilgjengelig når vi har behov.

Det sier kosmetisk sykepleier Karianne Wiik hos Aleris på Nesttun i Bergen. Hun er like imponert over laserne som oppfølgingen fra Skintech.

Tryllemaskin

Aleris i Bergen har Harmony og Soprano ICE lasere fra Skintech. Lasere som gir skånsomme – og effektive – behandlinger.

- Grunnet min erfaring fra tidligere IPL og lasere var jeg litt spent og noe skeptisk i starten. Jeg tvilte på om Harmony ville kunne gi godt nok resultat på spesielt rosacea, sprengte blodkar, generell rødme og pigmentflekker. Skepsisen er snudd, og nå kaller vi laseren for tryllemaskinen, sier Karianne.

Hun er ikke bare imponert over effekten. Behandlingen er i tillegg skånsom – noe som gjør at nedetiden blir minimal.

- Vi ser forskjell etter kun én behandling. Det er helt fantastisk.

Samarbeider med legene Karianne samarbeider tett med kirurgene og hudlegene hos Aleris, for at pasientene skal få et optimalt behandlingstilbud.

- Laserbehandlinger er ofte supert å bruke etter operasjoner. Blant annet tilbyr vi det til pasienter med brystproteser . Vi kan starte behandling seks uker etter operasjonen slik at hudtonen blir jevn og fin.

Bruker laserne daglig Karianne bruker laserne i behandling daglig og erfarer at de som tar injeksjonsbehandlinger, også er opptatt av hudens overflate.

- Injeksjonsbehandlinger er selvsagt populært. Samtidig ønsker mange god hudhelse. Injeksjoner kombinert med laserbehandlinger, gir det vi betegner som et heldekkende tilbud. Vi kombinerer ofte behandlinger og legger opp plan sammen med kundene.

Vil du lese mer om Aleris i Bergen? Klikk på lenken her.

Comments


Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page