top of page

Svært fornøyd med Clearlift – ansiktsløft uten kirurgi


Takket være Clearlift – et av flere behandlingshoder til laseren Harmony – får du ansiktsløft uten kirurgiske inngrep. Dermed får du også knappest mulig nedetid.

- Clearlift er uten tvil en av våre favorittbehandlinger blant annet fordi den er svært effektiv. Vi bruker den på ansikt, hals og brystpartiet og kundene opplever betydelig forskjell, sier innehaver Rebecca Bergetun hos Total Body Laser i Bergen.

De har i alt to Harmony lasere med Clearlift og kan derfor behandle to kunder samtidig.

- Mange ønsker et løft, men vil ikke opereres. Enkelte synes det er for drastisk, mens andre ønsker ikke – eller har ikke – anledning til å være borte fra jobb i lange perioder. For dem er Clearlift et utmerket alternativ. I tillegg er den enkel å bruke for oss behandlere, sier Rebecca.

Tvilen ble gjort til skamme

Hun var i utgangspunktet skeptisk til Clearlift og Harmony PRO, og tvilte blant annet på om den kunne ha god nok effekt.

- Både vi og kundene er særdeles positivt overrasket.Vi ser at behandlingene virker. Dobbelthaker blir mindre. Rynker og linjer blir færre. Og brystpartiet blir langt penere. Samtidig uttrykker alle at de synes det er godt å kunne jobbe umiddelbart etter behandling, sier Rebecca.

Behandles med Oxygenetix Foundation

Alle kundene får i tillegg behandling med Oxygenetix Foundation etter behandling. Takket være dens konsistens – og ingredienser – kan den benyttes rett på behandlet hud.

- Oxygenetix Foundation dekker godt, samtidig som den behandler huden. Den kan også legges på i flere lag, uten at det ser ut som om du bruker for mye sminke, sier Rebecca.

Slik fungerer Clearlift

  • Med clearlift lager behandleren et kontrollert sår dypt under huden. Det fører til at huden strammes og leges raskere

  • Du kan benytte Clearlift i ansiktet, på halsen og brystet

  • Det er tilnærmet ingen nedetid

  • Behandlingstiden varierer fra 20 minutter og opp til 60 minutter

  • Behandlingen oppleves som tilnærmet smertefri- du vil kjenne varme

  • Du merker effekt etter én behandling

Comments


Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page