top of page

Alma Global Clinical Training – Tel Aviv Israel


Uken før påske dro Skintech til Israel for å innhente enda mer laserkunnskap, som vi igjen skal bringe videre til våre kunder i Norge!

Alma Lasers arrangerer Global Clinical Training i Israel, for sine kunder, fire ganger i året. Dette er et 4 dagers kurs som består av grunnleggende laseropplæring, gjennomgang og workshop med de ulike estetiske og kirurgiske laserene fra Alma.

Det er også muligheter for besøk på fabrikken, og se hvordan de jobber for å sette sammen de forskjellige laserene.

Alma Lasers hovedkontor, lager og fabrikk ligger i Caesarea, like utenfor Tel Aviv i Israel. Det er et veldig estetisk flott industriområde, hvor det også ligger flere store anerkjente aktører.

Israel er kjent for å være langt fremme på utvikling av teknologi, da for eksempel Intel og Microsoft bygde sitt første utviklings og forskningssenter i Israel.

Alma Lasers

Alma Lasers er en global innovatør av laser-, lysbaserte lasere (IPL), radiofrekvens- og ultralydløsninger for de estetiske og kirurgiske markedene.

«Vi er fokusert på å levere gjennombruddsprodukter som betraktes som gullstandarden i markeder rundt om i verden, til fordel for alle»

Kort historikk

Historien om Alma Lasers er en historie om skjønnhet, oppfinnsomhet og innovasjon som strekker seg over 18 år.

Alma Lasers, opprinnelig kalt MSQ, er grunnlagt i 1999 av 4 grunnleggere i et lite kontor med visjonen om å utvikle verdens ledende innovative og praktiske medisinske estetikk teknologier.

2003: Alma introduserer en førsteklasses multi-application estetisk behandlingsplattform basert på selskapets patenterte AFT (Advanced Fluorescence Technology), en avansert form for IPL-teknologi.

2013: Alma Lasers etablerer sin kirurgiske divisjon, Alma Surgical, for å tilby minimalt invasive kirurgiske prosedyrer ved hjelp av kraft og presisjon av laser teknologi. Alma Surgical tilbyr polikliniske løsninger innen Gynekologi, ENT, Fettsuging, Hyperhidrose og vaskulære prosedyrer.

I 2013 ble også Diode Alex og ClearLift 4D lansert.

2017: Et helt nytt kapittel for Alma Lasers! Sisram Medical, eier av Alma Lasers, ble vellykket notert på hovedstyret i Hong Kong-børsen den 19. september 2017

Skintech og Alma Lasers

Skintech har hatt agenturet på Alma Lasers siden 2010, hvor Harmony, Soprano og Accent Prime har dominert markedet på den estetiske siden, mens Femilift (Pixel co2 laser) og LipoLife (Beautyfill) utfyller den kirurgiske siden.

Tilbud til våre kunder

Global Clinical Training i Israel er også mulig for våre kunder å delta. Vi flyr da direkte fra Gardermoen til Tel Aviv med Norwegian, ca 5 timer.

4 dagers intensivt kurs på Alma Lasers.

Ta kontakt med oss hvis dette er av interesse!

Vi ønsker med dette å ønske alle våre kunder og potensielle nye kunder - en riktig god påske!

Mvh Skintech.


Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page