top of page

Vi presenterer den nye Sporano Titanium: Stronger - Faster - Smarter!


ALMA LASERS PRESENTERER SIN NYE HÅRFJERNINGSLASER

Alma Lasers nyeste hårfjerningslaser ble lansert under IMCAS forrige uke, og ble tatt i mot med stor jubel!

Soprano Titanium fjerner hår raskt, kraftig og trygt på alle hudtyper og hudfarger. Behandlingen er meget rask og med minimalt ubehag.

Soprano Titanium diodelaser – utviklet av Alma Lasers - anses som en av verdens beste og raskeste lasere for hårfjerning.​

Ved å benytte tre ulike bølgelengder jobber laseren i flere dybder samtidig, uten å gå utover laserens evne til å behandle tilnærmet smertefritt. Soprano Titanium har et enda kraftigere kjølesystem slik at den kan levere mer energi til et større behandlingsfelt for kropp!

En av de raskeste på markedet

Nå kan du behandle en på kropp med 4 cm2 spot størrelse. Det betyr at man får kortere behandlingstid - kun 3-5 minutter å behandle en hel rygg! Og 30 minutter å behandle en hel kropp!

Soprano Titanium brukes til å fjerne hår i armhuler, legger, ansikt, rygg og bikinilinjen - ja egentlig over hele kroppen.

Og hvis du sliter med inngrodde hår og betennelser, vil du har stor nytte av hårfjerning med Soprano Titanium.

Fjerning av hår med laser er den mest effektive og populære metoden for permanent hårreduksjon.

6-8 behandlinger

Du trenger normalt ikke mer enn 6-8 behandlinger for å bli kvitt sjenerende hårvekst. Vi anbefaler oppfølgingsbehandling ved behov.

Laseren egner seg for alle hudtyper og du kan behandles uansett årstid. Selve behandlingen oppleves ikke som smertefull.

Velg erfarne behandlere

​Våre lasere er FDA godkjent i USA for permanent hårreduksjon.

Diodelaserbehandling for permanent reduksjon av sjenerende hårvekst ble godkjent av amerikanske helsemyndigheter (FDA) i 1997.

Alle som utfører behandlinger med våre lasere, har gjennomgått omfattende opplæring og bruker laserne aktivt for at du skal få en så god behandling som mulig.

Om laseren

Soprano Titanium diodelaser kan brukes på alle hudtyper og behandlingen oppleves som tilnærmet smertefri. Laseren behandler store områder meget raskt hver gang og er blant de mest skånsomme.​

Studier har vist at resultatene er formidable. De fleste opplever opptil 90 prosent hårreduksjon. Enkelte trenger rebehandling cirka annethvert år.

Om Alma Lasers

Alma Lasers er et globalt selskap som har utviklet lasere siden starten I 1999.

Alma Lasers har utviklet lasere til bruk i medisinsk estetiske klinikker helt siden 1999 – og har i dag kontorer i USA, Europa og Asia - Skintech er distributør i Norge og har levert lasere til en rekke av landets ledende klinikker og sykehus.​

Du finner mer om selskapet på deres hjemmesider www.almalasers.com


Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page