December 13, 2019

Hva kan laserbehandling gjøre for huden din?

Harmony XL Pro platformen fra Alma Lasers byr på ulike behandlingsformer og metoder!

Når vi eldes, endres tonen og strukturen i huden vår. Det begynner å vises fine linjer rundt øynene og munnen vår, så vel som rynken i pannen...

August 15, 2019

De nye Dermalux LED systemer har ankommet Norge!

Det er med glede at vi kan informere om at de nye Dermalux LED lampene har ankommet Norge og våre kontorer på Lilleaker, og blir snart klare for levering ut på klinikker rundt om i landet!

Hva er LED fototerapi?

LED-fototer...

June 29, 2019

Alma Lasers har den glede av å invitere alle sine kunder, internasjonalt - til Alma Academy 12 - 15 september, på Rhodos!

Dette blir et arrangement hvor alle som jobber med Almas maskiner vil få gleden av å lære hemmeligheter av noen av verdens ledende estetiske ekspert...

June 18, 2019

Besøk hos Canfield 

Første uken i juni var vi på tre dagers kurs hos Canfield i New Jersey, hvor vi ble presentert flere spennende nyheter for 2019.

...

April 29, 2019

Da er den første Soprano Titanium kommet til Norge! Den aller første laseren er levert og installert på «Le Skin» på Slependen i Oslo.

Siri Rød Holmboe og Line Enge Elgmork gleder seg til å ta i mot kunder til hårfjerning med den nye laseren! 

«Vi gleder oss veldig til å...

April 17, 2019

Uken før påske dro Skintech til Israel for å innhente enda mer laserkunnskap, som vi igjen skal bringe videre til våre kunder i Norge!

Alma Lasers arrangerer Global Clinical Training i Israel, for sine kunder, fire ganger i året. Dette er et 4 dagers kurs som består av...

April 5, 2019

Firma i vekst

Vi er stolte over å fortelle at vi har vokst ut av vårt lokale på Heggeli/Smestad, og har flyttet inn i større og mer moderne lokaler på Lilleaker.

Lilleakerveien 8 er en moderne kontoreiendom litt utenom det vanlige. Her finnes alt man måtte trenge på en g...

February 8, 2019

ALMA LASERS PRESENTERER SIN NYE HÅRFJERNINGSLASER

Alma Lasers nyeste hårfjerningslaser ble lansert under IMCAS forrige uke, og ble tatt i mot med stor jubel!

Soprano Titanium fjerner hår raskt, kraftig og trygt på alle hudtyper og hudfarger. Behandlingen er meget rask og...

December 18, 2018

Det unike - og anerkjente - figurformingapparatet ReduStim kan du nå få i Norge. Vi har introtilbud til de fem første kundene. Les mer på bloggen.

December 12, 2018

Frykter du at 4D laserbehandling er smertefullt – og at du må være borte fra jobb etter behandlingen? Det trenger du ikke.

- Kunder er lei lang nedetid etter behandlinger. De har rett og slett ikke tid til å være borte fra jobb, sier doktor Jeanette Petersson ved Oslo h...

Please reload

Siste innlegg
Please reload

Arkiv
Please reload

Søk etter tags
Følg oss
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon