top of page

ReduStim

Figurforming med ReduStim

Redustim er et unikt system - som både reduserer det ytre og det vicerale fettlagret, og som samtidig er oppstrammende for huden og reduserer cellulitter!

ReduStim er 100% handsfree, smertefri og ikke-invasiv, noe som reduserer helserisikoen ved å eliminere overflødig abdominal fett.

 

ReduStim er en premium medisinsk enhet, utviklet gjennom vitenskapelig forskning, som kombinerer to samtidige tiltak:

1- En primær handling basert på diffusjon av et BioEnergetic-felt ved å stimulere til en reduksjon av kroppens fettlager.

2- En sekundær handling av kontrollert mikropress på huden, slik at lymfatisk drenering eliminerer toksiner og metabolisk avfall.

 

Behandlingen gir betydelige resultater, uten bivirkninger eller metabolske begrensninger, mens man respekterer de naturlige biologiske prosessene i kroppen. Det gjennomsnittlige tapet som er registrert, er 6,5 cm rundt midjen i 12 økter.

Og du forbrenner 600 kcal på 30 min!

 

Den er ideel for kosmetiske sykepleiere, hudpleiere, ernæringsfysiologer, dermatologer, kardiologer, endokrinologer og gynekologer som ser etter en allsidig behandling med effektive og holdbare resultater.

 

«Et realistisk alternativ til plastikkirurgi, Cosmosoft-enheter garanterer effektiv og varig omforming av kroppen. Klinisk bevist, Redustim lover raske, smertefrie resultater. »

STÉPHANIE AUDRAN – CEO Cosmosoft

redustim skintech.jpg

Resultatene oppnås gradvis, med respekt for menneskets naturlige biologiske prosesser.

Redustim er også mye brukt før store operasjoner, for de som må gå raskt med i vekt. 

Mange gynekologer velger denne behandlingen før IVF behandling.

Finn klinikk nær deg

Ja, takk jeg vil vite hvordan jeg blir forhandler

Takk! Melding er sendt.

bottom of page