top of page
Soprano Titanium
Stronger - Faster - Smarter
SOP_011_Instagram_Story.jpg

Soprano Titanium er den

nyeste  og raskeste

hårfjerningslaseren

på markedet, fra Alma Lasers

Soprano Titanium fjerner hår raskt, kraftig og trygt på alle hudtyper og hudfarger. Behandlingen er meget rask og med minimalt ubehag.

Soprano Titanium diodelaser – utviklet av Alma Lasers - anses som en av verdens beste og raskeste lasere for hårfjerning.

Alma Lasers har utviklet lasere til bruk i medisinsk estetiske klinikker helt siden 1999 – og har i dag kontorer i USA, Europa og Asia - Skintech er distributør i Norge og har levert lasere til en rekke av landets ledende klinikker og sykehus.

I 2019 kom oppfølgeren til Soprano ICE Platinum, Soprano Titanium – en laser også med tre kraftige bølgelengder i samme puls. 

Ved å benytte tre ulike bølgelengder jobber laseren i flere dybder samtidig, uten å gå utover laserens evne til å behandle tilnærmet smertefritt. Soprano Titanium har et enda kraftigere kjølesystem slik at den kan levere mer energi til et større behandlingsfelt for kropp! Nå kan du behandle på kropp med 4 cm2 spot størrelse. Med det betyr det at man får kortere behandlingstid - ca 30 minutter tar det å behandle en hel kropp!

Soprano Titanium brukes til å fjerne hår i armhuler, legger, ansikt, rygg og bikinilinjen - ja egentlig over hele kroppen. 

Og hvis du sliter med inngrodde hår og betennelser, vil du har stor nytte av hårfjerning med Soprano Titanium.

Fjerning av hår med laser er den mest effektive og populære metoden for permanent hårreduksjon.

6-8 behandlinger

Du trenger normalt ikke mer enn 6-8 behandlinger for å bli kvitt sjenerende hårvekst. Vi anbefaler oppfølgingsbehandling ved behov.

Laseren egner seg for alle hudtyper og du kan behandles uansett årstid. Selve behandlingen oppleves ikke som smertefull.

Velg erfarne behandlere

​Når du ønsker å fjerne hår permanent (lasere er av FDA i USA godkjent for permanent hårreduksjon), anbefaler vi at du velger erfarne behandlere.

Alle som utfører behandlinger med våre lasere, har gjennomgått omfattende opplæring og bruker laserne aktivt for at du skal få en så god behandling som mulig.

Om laseren

Soprano diodelaser kan brukes på alle hudtyper og behandlingen oppleves som tilnærmet smertefri. Laseren behandler store områder meget raskt hver gang og er blant de mest skånsomme.

Diodelaserbehandling for permanent reduksjon av sjenerende hårvekst ble godkjent av amerikanske helsemyndigheter (FDA) i 1997.

Studier har vist at resultatene er formidable. De fleste opplever opptil 90 prosent hårreduksjon. Enkelte trenger rebehandling cirka annethvert år.

Om Alma Lasers

Alma Lasers er et globalt selskap som har utviklet lasere siden starten I 1999.

 

Du finner mer om selskapet på deres hjemmesider www.almalasers.com

Ja, takk jeg vil vite mer om hvordan jeg blir forhandler

Takk! Melding er sendt.

bottom of page