top of page

Soprano ICE Platinum 

hårfjerningslaser

Soprano ICE hårfjerningslaser.

Soprano ICE Platinum.

Soprano ICE Platinum fjerner hår trygt på alle hudtyper og hudfarger. Behandlingen er rask og med minimalt ubehag.

Soprano Ice Platinum diodelaser – utviklet av Alma Lasers - anses som en av verdens beste lasere for hårfjerning.

Alma Lasers har utviklet lasere til bruk i medisinsk estetiske klinikker helt siden 1999 – og har i dag kontorer i USA, Europa og Asia - Skintech er distributør i Norge og har levert lasere til en rekke av landets ledende klinikker og sykehus.

I 2017 kom oppfølgeren til Soprano ICE, Soprano ICE Platinum – en laser med tre bølgelengder i samme puls. Det gjør at du får enda bedre resultater av behandlingene.

Ved å benytte tre ulike bølgelengder jobber laseren i flere dybder samtidig, uten å gå utover laserens evne til å behandle tilnærmet smertefritt.

Soprano brukes til å fjerne hår i armhuler, legger, ansikt, rygg og bikinilinjen - ja egentlig over hele kroppen. 

Og hvis du sliter med inngrodde hår og betennelser, vil du har stor nytte av hårfjerning med Soprano.

Fjerning av hår med laser er den mest effektive og populære metoden for permanent hårreduksjon.

6-8 behandlinger

Du trenger normalt ikke mer enn 6-8 behandlinger for å bli kvitt sjenerende hårvekst. Vi anbefaler oppfølgingsbehandling ved behov.

Laseren egner seg for alle hudtyper og du kan behandles uansett årstid. Selve behandlingen oppleves ikke som smertefull.

Velg erfarne behandlere

​Når du ønsker å fjerne hår permanent (lasere er av FDA i USA godkjent for permanent hårreduksjon), anbefaler vi at du velger erfarne behandlere.

Alle som utfører behandlinger med våre lasere, har gjennomgått omfattende opplæring og bruker laserne aktivt for at du skal få en så god behandling som mulig.

Om laseren

Soprano diodelaser kan brukes på alle hudtyper og behandlingen oppleves som tilnærmet smertefri. Laseren behandler store områder raskt hver gang og er blant de mest skånsomme.

Diodelaserbehandling for permanent reduksjon av sjenerende hårvekst ble godkjent av amerikanske helsemyndigheter (FDA) i 1997.

Studier har vist at resultatene er formidable. De fleste opplever opptil 90 prosent hårreduksjon. Enkelte trenger rebehandling cirka annethvert år.

Om Alma Lasers

Alma Lasers er et globalt selskap som har utviklet lasere siden starten I 1999.

 

Du finner mer om selskapet på deres hjemmesider www.almalasers.com

Ja, takk jeg vil vite mer om hvordan jeg blir forhandler

Takk! Melding er sendt.

bottom of page