top of page

Tusen takk for en fantastisk dag på klinikken


I Skintech har vi lenge følt oss privilegerte fordi vi jobber med landets beste fagpersoner innen laser og hudbehandlinger. Fredag 28 september fikk vi det bekreftet nok en gang.

Da arrangerte vi kurset ”En dag på klinikken” – og for en dag det ble!

Først av alt strømmet klinikk-eiere, drivere og medarbeidere til arrangementet. Det er vi særdeles takknemlige for. Uten dere, hadde det ikke blitt noe kurs.

Takk for at dere bidro

Dere stilte opp i hopetall, bidro med deres kunnskap og entusiasme og var hovedgrunnen til en dag fylt til randen av inspirasjon, motivasjon og glede.

Og dere som var der, fikk også oppleve vår egen Tone Vallestrand i toppform. Nøye og punktlig tok hun dere igjennom hva vi kan lese med en enkel – og rask – VISIA hudanalyse.

Sannhetens speil

Kundecasen – ingen ringere enn mote-ekspert og DJ Marianne Jemtegård – viste seg å ha en litt trøblete hud spesielt nå etter at hun for bare to måneder siden fikk datteren Julia.

- VISIA hudanalyse er utvilsomt sannhetens speil. Den gir oss et troverdig og solid innblikk i hudtilstanden til våre kunder. I tillegg er den et unikt verktøy for å vise hva behandlingen gjør med huden din, sier Tone.

Hun har selv jobbet med VISIA hudanalyse som et verktøy, da hun var ansatt på Volvat Medisinske Senter. Nå bruker hun kunnskapen for å hjelpe ”våre” klinikker.

Ingen trenger slite med kviser, sier Dr Zangani

Med oss på laget, hadde vi også den anerkjente hudlegen Dr. Michael Zangani som til daglig er på Volvat Medisinske Senter i Fredrikstad.

Zangani tok oss igjennom ulike godartede og ondartede hudsykdommer, og hvordan vi kan behandle dem.

For som han for eksempel sier: Kviser trenger ingen å ha!

Sosiale medier og trender

”En dag på klinikken” innebærer mer enn behandlinger. Kommunikasjonsmedarbeider i Skintech – Irene Mårdalen – ga tips og råd om hvordan få godt innhold på sosiale medier.

Og Marianne Jemtegård ga et innblikk i hvilke trender som gjelder for hud, lepper, bryn – og selvsagt også mote.

Ikke nok med det: Etter endt faglig innhold, slo Skintech-eier Thomas Sakshaug på stortromma og inviterte alle til kurs i å mikse drinker. Et kurs han overlot til eksperter.

Vi håper at du – som oss – stortrivdes på ”En dag på klinikken”, og at du kommer tilbake når vi til neste år arrangerer ”Tilbake på klinikken”.

PS: Fortell gjerne hvordan du opplevde dagen. Legg igjen kommentar under!


Comments


Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page