top of page

Se hvorfor du bør ha Plasmage i din klinikk


Er du usikker på om Plasmage er en behandling du bør tilby i din klinikk? Forleden holdt Skintech kurs for i alt 10 behandlere. Se hva de fikk ut av dagen!

Plasmage fra brera medical technologies i Italia er et relativt nytt verktøy for norske klinikker. Hvis du bruker det klokt, er det en nyttig behandling for flere av dine kunder.

- Plasmage gir gode og solide resultater. Men det egner seg ikke til alt eller for alle, sa Dr Tim Eldrigde, da han forleden holdt kurs for Skintechs partnere på Thon Hotell i Oslo.

Det beste ikke-kirurgiske verktøyet

Eldrigde valgte i sin tid Plasmage fordi han mente det er det beste ikke-kirurgiske verktøyet på markedet.

- Det er selvsagt viktig at vi bruker instrumentet rett. Det betyr blant annet å ha rett styrke, bruke det på tilstander vi kan rette opp samt gi en solid forklaring til kunden om hva de kan forvente av resultater, sa Eldrigde.

I tillegg oppfordrer han alle som er behandlet, til å bruke sunblock kontinuerlig. Det selv på regnværsdager.

Frøydis Pettersen tester Plasmage

Behov for opplæring

Frøydis Pettersen fra Din Hud og Monica Oppedal hos Knarvik hud og fotpleieklinikk var blant deltakerne på kurset. De er glade for påfyllet.

- Vi er spesielt imponert over måten Eldrigde bygde opp kurset på. Han startet med å høre hva vi hadde av forventninger, og hvilke utfordringer vi ville høre om. De tok han punkt for punkt. Kjempebra at vi fikk være med å bestemme agenda, sier Monica og Frøydis.

Frøydis har hatt Plasmage i snart ett år og er fornøyd. Samtidig hadde hun behov for å se hvilke flere muligheter hun har med apparatet.

- Jeg hadde behov for å videreutvikle meg og få mer kunnskap om hva og hvem jeg kan bruke Plasmage på. Jeg reiser utvilsomt hjem med langt mer i verktøykassa enn da jeg kom, og er superinspirert til å gi mine kunder denne spesialbehandlingen, sier Frøydis.

Kort om Plasmage

  • Ikke-kirurgisk behandling som løfter, strammer opp og kan brukes til ulike kosmetiske behandlinger

  • Fungerer på hengende øyelokk og rynker rundt øynene

  • Fjerner fettansamlinger som legger seg rundt øyelokk og øynene

  • Fjerner smilerynker eller streker på overleppe

  • Fjerner fibromer og vorter effektivt

  • Egner seg for dem som ikke ønsker kirurgi og lang nedetid


Comments


Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page