NYHET: Vi tilbyr nå figurforming med ReduStim fra Biostimology


Ønsker du å tilby dine kunder figurforming allerede i januar?

Nå introduserer vi det unike bodyshaping-apparatet ReduStim fra det anerkjente franske selskapet Biostimology fra Cosmosoft. Vær blant de fem første klinikkene – og få vårt introduksjonstilbud!

For første gang får norske klinikker nå mulighet til å tilby figurforming med ReduStim. Apparatet reduserer det ytre og det vicerale fettlagret. I tillegg strammer det opp huden og reduserer cellulittene.

ReduStim er enkelt å bruke for deg som behandler. Klienten ligger i en drakt som går fra tærne og opp til brystet. Du har ingen fysiske kontakt med klienten under behandling.

Smertefri behandling

Kunden vil ikke merke noe under behandling. Behandlingen er også ikke-invasiv (ikke-kirurgisk). Etter endt behandlingsløp, vil klienten få redusert helserisiko fordi både det ytre og innvendige fettet blir redusert.

ReduStim er et ideelt arbeidsverktøy for kosmetiske sykepleiere, hudpleiere, ernæringsfysiologer, dermatologer, kardiologer, endokrinologer og gynekologer som ser etter en allsidig behandling med effektive og holdbare resultater.

Basert på omfattende forskning

ReduStim er en premium medisinsk enhet, utviklet gjennom vitenskapelig forskning, som kombinerer to tiltak samtidig:

Den stimulerer kroppen slik at fettlagrene reduseres. Dette gjøres ved at energi sendes til muskulaturen, slik at musklene tror at du trener. Dermed tæres det på fettlagrene og forbrenningen starter. Du forbrenner cirka 600 kcal på 30 minutter.

I tillegg startes en type lymfedrenasje. Det skjer gjennom en kompresjon/pressbehandling. Avfallsstoffene presses ut av kroppen og du vil føle deg bedre og lettere.

Oppsiktsvekkende resultater

Klienten merker betydelige resultater. I snitt reduseres 6,5 centimeter rund midjen på hver kunde i løpet av 12 behandlinger.

Se hva Stéphanie Audran - CEO i Cosmosoft - sier om apparatet:

«Et realistisk alternativ til plastikkirurgi. Cosmosoft-enheter garanterer effektiv og varig omforming av kroppen. Klinisk bevist, BioStimology lover raske, smertefrie resultater».

Introduksjonstilbud til fem klinikker

Hvis du er blant de første klinikkene som vil satse på figurforming, tilbyr vi nå introduksjonspris.

Det innebærer at du får apparatet til kraftig redusert pris. I tillegg får du full opplæring ute på din klinikk. Du får også veiledning og råd, når du har behov for det.

Du kan lese mer om apparatet ved å klikke på lenken under

https://biostimology.com/en/medical-area/redustim/

Ønsker du å vite mer om vårt introtilbud og eventuelt bestille ReduStim? Kontakt Tone Vallestrand på mail: tone@skintech.no


Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon