top of page

Marianne Jemtegård elsker Oxygenetix Foundation


DJ og moteekspert i God Morgen Norge – Marianne Jemtegård – elsker Oxygenetix Foundation. Her får du vite hvorfor.

Marianne Jemtegård bruker Oxygenetix Foundation også når hun er i sydlige strøk - som her på stranden i Dubai.

- Oxygenetix Foundation er like revolusjonerende bra som reklamen sier. Den dekker jevnt og fint, sitter hele dagen og er i tillegg bra for huden min. Mer kan jeg ikke forlange av en foundation.

Marianne har til tider ekstremt travle dager. Når hun er på God Morgen Norge, starter dagene gjerne ved seks-tiden om morgenen. I studio sminker hun seg selv, og da er det godt å ha Oxygenetix Foundation.

Varer hele dagen

- Lysene i TV-studio er sterke og skarpe og krever at jeg bruker mye sminke. Grunnmuren er en foundation. Jeg har forsøkt flere ulike merker, men etter at jeg ble kjent med Oxygenetix har jeg ikke sett meg tilbake.

Marianne er imponert over at kremen holder hele dagen. Etter at hun har lagt den om morgenen, trenger hun ikke legge ny sminke, selv om hun skal på et møte sent på kvelden.

Gir sunn hud med glød

Hun er også særdeles glad for at kremen gir henne sunn hud med glød.

- Jeg sliter med rødhet og har ganske sart hud. Sminke pleier i utgangspunktet gjøre huden min verre. Oxygenetix Foundation gjør huden min bedre, sier Marianne

Det skyldes ingrediensene i Oxygenetix Foundation. De er utelukkende rene og naturlige og satt sammen slik at de virker forebyggende og helende på huden.

Patentert ingrediens

Oxygenetix Foundation inneholder en patentert ingrediens som har fått navnet Cerevitae. Den består av godsaker som drueekstrakt og ekstrakt fra treet Salix Alba.

Kremen ble utviklet i tett samarbeid med hudleger som ønsket en foundation de kunne bruke etter tøffe ansiktsbehandlinger.

Det har de fått. I tillegg har kvinner over hele verden fått en foundation som gir fuktighet fremfor å tørke ut huden. Det setter mange – deriblant mange av verdens ledende kjendiser – pris på.

Slik bruker Marianne Oxygenetix Foundation

  • Renser huden godt morgen og kveld

  • Legger krem på morgenen i ansiktet

  • Blander dagkrem og Oxygenetix Foundation sammen før hun påfører kremen i hele ansiktet

Vil du følge bloggen til Marianne? Den finner du ved å klikke HER.

Komentar


Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page