top of page

Møt Tone – vår nye produktspesialist


Rett før sommeren bestemte Tone Vallestrand seg for å bli en del av teamet til Skintech. Hun får hovedansvar for å følge opp klinikkene.

- Jeg har brukt sommeren på å lese meg opp og sette meg inn i mye av det jeg ikke kunne på forhånd. I tillegg har jeg blitt kjent med organisasjonen og fått et overblikk over alle klinikkene som bruker våre produkter. Jeg gleder meg til endelig å starte for alvor, sier Tone.

Hun har de siste 12 årene jobbet på Volvat i Fredrikstad. De siste fire årene var hun ansatt som medisinsk estetisk sykepleier.

- Jeg har jobbet med laserne fra Skintech i tre år, og ser at de har særdeles god effekt. Jeg har hatt en rekke fornøyde kunder og det er utrolig gøy å jobbe med så gode verktøy, sier Tone.

Harmony, Soprano ICE og VISIA

Hun har primært brukt Harmony XL PRO, Soprano ICE og VISIA hudanalyse.

- VISIA hudanalyse var et av mine viktigste verktøy. Det brukte jeg både før, underveis og etter behandlinger både for å sjekke status samt vise til forbedringer av behandlinger. Min erfaring er at kundene elsker å følge med på utviklingen og forbedringene du oppnår med de ulike behandlingene, sier Tone.

Harmony XL PRO brukes til behandling av en rekke hudproblemer som kar, pigment, slapp hud, akne, tatoveringer samt linjer og rynker. Behandlingene er basert på et unikt laser og IPL system.

Soprano ICE er hårfjerningslaseren vår – en unik diodelaser fra Alma Lasers – som betegnes som en av verdens beste lasere for hårfjerning.


- Jeg har trivdes godt med behandlinger, men kom nå til et punkt hvor jeg ønsker å se bransjen fra en litt annen side. Jeg gleder meg til å hjelpe og veilede kolleger i hele landet, sier Tone.

Skintech leverer lasere, Dermaceutic og Oxygenetix Foundation til flere av landets medisinske og kosmetiske klinikker.

- Vi har alle typer klinikker som kunder. Alt fra de store som Aleris og Volvat til mindre klinikker som eies og driftes av usedvanlige dyktige fagpersoner. Jeg ser frem til å jobbe tett med dem og bidra til at både de og vi blir enda bedre, sier Tone.

Oxygenetix Foundation i verdensklasse

I tillegg til laserne, har hun jobbet med Oxygenetix Foundation – en foundation utviklet for å behandle huden samtidig som den skjuler urenheter.

- Oxygenetix Foundation er utvilsomt min favoritt av produkter. Det er en foundation i verdensklasse. Et klart førstevalg både etter behandlinger som peelinger og laserbehandlinger og i hverdagen. Jeg anbefaler den spesielt til dem som sliter med akne og kviser. Du kan skjule kvisene, samtidig som du ikke tetter porene. Dermed får du ikke flere – men færre – kviser av å bruke den.

Ønsker du å kontakte Tone? Send melding her

Comentarios


Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page