top of page

Derfor bør du ta en VISIA hudanalyseVil du vite hvilke utfordringer som skjuler seg for nettopp din hud? Start din nye hudhelse med VISIA Hudanalyse.

VISIA hudanalyse er et verktøy som flere av våre klinikker – og deres terapeuter – benytter for å stille rett diagnose på din hud.

Takket være det avanserte analysesystemet, får terapeutene en grundig forståelse og kunnskap om nettopp din hud.

Hudskader kan ligge skjult

Hudterapeuter, sykepleiere og leger har lang erfaring i å vurdere ulike hudtyper bare ved å se på hudoverflaten. Likevel er det mye de kan gå glipp av, fordi hudskader ofte skjuler seg nede i hud-lagene.

For å få et best mulig grunnlag for å finne presis behandling for din hud, lønner det seg å få et svar på hva som befinner seg under hudoverflaten.

VISIA Hudanalyse gir deg – og terapeuten – nettopp det svaret.

Personlig hudbehandling

Etter at selve analysen er gjennomført, er det enklere for terapeuten å skreddersy hudpleieprogram for deg.

Analysen viser hvilke skader du eventuelt har og avslører blant annet solskader, akneproblemer som du selv ikke ser, rynker, pigmenteringer, talgproduksjon, fuktighetsnivå og skjemmende blodkar.

Når ditt problem er avdekket, vil terapeuten finne både de medisinske behandlingene som egner seg best for dine utfordringer, samt de hudpleieproduktene du trenger hjemme.


I tillegg er analysen et fantastisk verktøy for å se om behandlingen du får, virker eller kanskje bør justeres.

Hvordan huden din reagerer og responderer på behandling, er ikke lik fra person til person. Av og til ser vi at enkelte reagerer på kremer som andre tåler svært godt. Og noen reagerer på peelinger og andre behandlinger som andre utelukkende har positive effekter av.

Mål effekten

Ved å ta VISIA Hudanalyse før behandlingen av huden din starter, har du et godt utgangspunkt for å måle resultatet.

Når du gjennomfører analysen på nytt - for eksempel 16 uker etter at du startet behandling - vil du se om behandlingen har hatt effekt, eller om du bør gå hardere eller mildere til verks.

Les mer om VISIA hudanalyse her

#hudhelse #visiahudanalyse

Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page