Nye Dermalux FLEX og Tri-Wave MD


De nye Dermalux LED systemer har ankommet Norge!

Det er med glede at vi kan informere om at de nye Dermalux LED lampene har ankommet Norge og våre kontorer på Lilleaker, og blir snart klare for levering ut på klinikker rundt om i landet!

Hva er LED fototerapi?

LED-fototerapi retter gunstige bølgelengder inn i hudens dypeste lag. Lyset gir cellene energi og stimulerer hudens metabolske prosesser. Konsentrert lys aktiverer celler og stimulerer hudens naturlige foryngelsesprosesser. Hudceller som er aktivert fungerer bedre og kan regenerere opptil 200% raskere.

ET AV DE MEST AVANSERTE BÆRBARE LED-SYSTEM I VERDEN!

Dermalux Flex er et profesjonelt LED-fototerapiapparat med egenutviklet LED-teknologi og Dermalux-garantien for kvalitet og effektivitet.

Klinisk bevist blått lys 415nm, rødt lys 633nm og nær infrarødt lys 830nm levert via LED-lysdioder, sikrer målrettet lyslevering i huden. Bølgelengdene kan velges som individuelle behandlinger eller flere bølgelengdebehandlinger samtidig!

Den fleksible LED-kalesjen er festet i en baseenhet for påføring i ansiktet og kan fjernes og plasseres flatt for behandling av kroppen.

TRI-WAVE MD:

MULIGENS DET MEKTIGSTE LED-FOTERAPI SYSTEMET I VERDEN!

Vi presenterer Dermalux Tri-Wave MD; et banebrytende medisinsk utstyr drevet av egenutviklet LED-teknologi for de mest avanserte fototerapeutiske og fotodynamiske behandlingene (PDT) i det globale medisinske estetiske markedet.

Tri-Wave MD leverer klinisk bevist blått lys 415nm, rødt lys 633nm og nær infrarødt lys 830nm, bølgelengder med en forsterket optisk kraft med beviste frittstående resultater. Velg individuelle, samtidige eller sekvensielle bølgelengdebehandlinger for å fremme maksimal celleaktivering.

Ønsker du mer informasjon om disse fantastiske LED systemene?

Kontakt oss gjerne, eller stikk innom våre lokaler i Oslo/Lilleaker for se og prøve de!

#Dermalux #Led #happylight #hudpleie #akne #rynker #glød #flex #pdt

Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon