top of page

Celluma PRO, LED Lys

Bilde1.jpg

Celluma®-enheten gir lokal varme i IR-spektret for å heve vevstemperaturen, for igjen å gi midlertidig lindring av moderate muskel- og leddsmerter, leddgikt og muskelspasmer; lindre stivhet; fremme avslapping av muskelvev, og å midlertidig øke blodsirkulasjonen lokalt. Det blå spekteret er ment å redusere mild til moderat acne vulgaris. 

Celluma er ment å avgi energi i det røde og infrarøde området i spekteret for bruk i dermatologi og framskynde behandlingen av huden etter laserablativ overflatebehandling av ansiktet. 

Lysdiodene (LED) fra Celluma leverer tre forskjellige bølgelengder (880 nm, 640 nm og 465 nm) samtidig for å håndtere en rekke hud- og muskuloskeletale forhold. Alle de tre bølgelengdene jobber sammen i hvert av programmene for å adressere spesifikke forhold optimalt. Fordelen med å bruke tre bølgelengder er at de lysabsorberende molekylene reagerer på forskjellige bølgelengder av lysenergi, noe som gir økt aktivitet på forskjellige dybder i vevet. 

Det unike, lette og fleksible designet av Celluma former seg tett inntil kroppen og gir dermed mer effektiv absorpsjon av energi i vevet.

Les mer om Celluma HER

bottom of page