Accent Prime

Avansert radiofrekvens og ultralyd system for figurforming, oppstramming og lokal fettfjerning.

Med denne teknologien fra Alma Lasers får man cellulitt behandling og får en hudoppstramming med radiofrekvens, samtidig som man får fjernet fett med ultralyd.

Accent Prime er en unik ikke kirurgisk behandling for figurforming og oppstramming av hud både i ansikt og på kropp.

Accent er en kontrollert varmeterapibehandling som ved hjelp av radiofrekvens fjerner rynker, strammer opp hud, former din figur og reduserer cellulitter.

Behandlingen forbedrer eventuelle problemområder du måtte ha ved å stramme opp løs og rynkete hud over hele kroppen, reduserer cellulitter, strekkmerker og arr. Behandlingen benyttes også til å forbedre den tynne og skjøre huden som mange sliter med i ansiktet, på halsen og under overarmene.

Accent anbefales også ofte for pasienter som har gjennomgått fettsuging og ønsker å stramme opp huden, mens andre ønsker å stramme opp magen etter fødsel.

Accent Prime gir synlige resultater, fordi det er det eneste systemet som benytter en «to-lags» oppvarming. Accent varmer opp vevet i to forskjellige dybder gjennom bruk av både bipolar og unipolar radiofrekvens. Du vil føle at huden din blir kraftigere, strammere og glattere.

Ja, takk jeg vil vite mer om hvordan jeg blir forhandler

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon